KUMBURGAZ – PROMO PUTOVANJE


PROMO PUTOVANJE - KUMBURGAZ


PROMO PUTOVANJE - 05.-11.06.2022.

MRAMORNO MORE -TURSKA –KUMBURGAZ- HOTEL RANAX 3*

6 NOĆENJA SA POLUPANSIONOM I PREVOZOM

160 €


Hotel Ranax 3* nalazi se u Kumburgazu, letovalištu koje pripada opštini Istanbul od koga je udaljeno 46 km. Hotel je na sopstvenoj peščanoj plaži, sa hotelskim lezaljkama koje su besplatne za goste hotela.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Autobuski prevoz
- Smeštaj u hotelu na bazi 6 noćenja sa polupansionom
-Usluge licenciranog pratioca grupe
-Usluge predstavnika ino-partnera
- Troškove organizacije i realizacije aranžmana


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Individualne troškove
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne programe

FAKULTATIVE

-Istanbul sa obilaskom – 35€ - Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na fakultativno dnevno krstarenje Bosforom uz razgledanje grada : Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, džamija Sulejmanije 16 vek, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš – kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, palata Čiragan otomanskog doba, Bosforski most što spaja Evropu i Aziju , kvart Ortakoj, Bebek, Rumeli Hisar – čuvena otomanska tvrđava 15 vek, most Fatih Sultan Mehmet –drugi most što spaja Evropu i Aziju dug 1500 m, Uskudar-dzamija Mihrimah Sultan 16 vek, Devojačka kula. Nakon krstarenja, odlazak u kvart FENER i poseta grčke Vaseljenske patrijaršije. U nastavku dana sledi poseta popularnom naselju BALAT koji je poznato po svojim šarenim kućicama u kojem su nekada živeli Jevreji koji su došli iz Španije. Slobodno vreme za slikanje i kafu.

-Istanbul šoping - 15€ - Nakon doručka idemo u Olivium Shoping Centar. Nakon toga sledi poseta fabrike kože. Kapali Čaršija – najstarija čaršija 15 vek sa 3500 prodavnica Egipatski Bazar - poznata čaršija sa raznovrsnim začinima

-Bursa - 40€ - Prvi glavni grad Otomanske imperije. Grad poznat po svili, tekstilu i lepim breskvama, İskender kebabu, maslinovom ulju, slatkišu od kestena,Grad Bursa koji Turci zovu i “Zelena Bursa” smešten je na nižim padinama planine Uludag –koja je poznata isto tako po svojim prelepim parkovima - vrtovima koji se nalaze po celom gradu. Polazak za Bursu u jutarnjim časovima.. Prema našem programu prvo idemo u Tophane vidikovac sa kojeg ćemo imati priliku da vidimo celu Bursu kao na dlanu. Poseta mauzoleja Osmana Gazija İ njegovog sina Orhana Gazija. Velika (Ulu) džamija 14 vek iz doba Yıldırım Bajazita sa 20 kupola İ sa vrlo lepim kaligrafijama. U vaše slobodno vreme videćete Kapali čaršiju (pokrivene čaršije İ hanovi) koja je drugo tržište po veličini nakon Grand Bazara u İstanbulu iz osmanskog doba, od koji KOZA han je jedna od najatraktivnija İ najfascinantnija građevina kao tržnica -poznata kao trgovina svilom od 1492 god. S obzirom da je Bursa isto tako poznat grad po tekstilu u povratku svraćamo u jedan lepi OUTLET centar sa pristupačnim cenama.

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja. Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa ,odnosno garantovan je iznos uplaćene akontacije,a ostatak je podložan promeni.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan –Polazak autobusa DAN RANIJE – Tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre puta. Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku ka Turskoj.
2.dan - Dolazak. Smeštaj od 14h, postoji mogućnost ranijeg ulaska.
3-7. dan-Boravak na bazi 6 noćenja u izabranom smeštaju i uslugom.
8.dan-Napuštanje smeštaja od 9 h .Slobodno vreme.Polazak za Srbiju (za tacno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).Vožnja kroz Tursku I Bugarsku prema Srbiji.
9.dan-Dolazak u Beograd .